Bij Ons wordt Nummer 8, nieuwe eigenaar voor kledingwinkel Wognum

WOGNUM – Al heel lang had Kelly een droom, en geheel onverwachts kreeg zij de kans om haar droom werkelijkheid te maken. Op haar pad kwam kledingzaak Bij Ons dat zocht naar een overname kandidaat, en vond die in Kelly.

Met de overname is ook de naam van Bij Ons aangepast in Nummer 8, naar het adresnummer Boogert 8 in Wognum.

Tegen Medemblik Actueel zegt Kelly: ‘Wij verkopen o.a. de volgende merken voor de dames: Geisha, Soyaconcept, Tramontana, Rebelz, Q/S, Dreamstar, Esprit, Red Button en Ned.Voor de heren verkopen wij o.a. de merken Cars, S. Oliver en Esprit. In het najaar volgt ook No Excess en Petrol. Ik heb veel zin in deze nieuwe uitdaging en zie jullie graag, samen met het vertrouwde team, in de winkel! De cadeaubonnen en tegoedbonnen van Bij Ons blijven geldig.’

Reageren via facebook