17.6 C
Medemblik
22 mei 2020 06:41
Medemblik Actueel.

Reportage – Wervershoof is klaar voor de inhuldiging van Irene Schouten

WERVERSHOOF – De Dars is er klaar voor, organisator Ton Schouten is er klaar voor, de inwoners van Wervershoof zijn er klaar voor om vanmiddag Irene Schouten met veel gejuich te ontvangen in het dorp. De bronzen medaillewinnares op de Olympische Spelen zal door velen worden toegejuicht naar haar fantastische prestatie op de massastart afgelopen zaterdag.

Zelf is Irene Schouten erg dankbaar voor wat Wervershoof en de inwoners voor haar hebben gedaan en dankzij een groep Wervershovers zover is kunnen komen bij het schaatsen.  De inhuldiging wordt vanmiddag live op tv/internet/website uitgezonden door de streekomroep WEEFF en NH Nieuws. De uitzending begint rond 16.00 uur. Heeft u geen tv of internet, luister dan naar de 103.9mhz naar Omroep WEEFF, er zal regelmatig geschakeld worden naar de Dars in Wervershoof waar Irene Schouten zal worden gehuldigd.

Bieden op clinic en sporttas van Irene Schouten

En om het feest nog groter te maken in Wervershoof staat vanavond ook weer de jaarlijkse dorpsveiling op de agenda. Waar vorig jaar ruim 90.000 euro werd opgehaald hoopt men dit jaar op nog meer vooral omdat er een schaatsclinic van Irene en haar broer Simon Schouten op de veilinglijst staat en als dat nog niet genoeg is kan men ook gaan bieden op de tas die Irene bij zich had tijdens de spelen in Pyeongchang.

Reageren via facebook