7.9 C
Medemblik
26 februari 2021 13:56
Medemblik Actueel.

Foto: 112westfriesland.nl / Wesley Boots

53-jarige inwoonster Wervershoof gewond bij botsing

WERVERSHOOF – Een 53-jarige vrouw uit Wervershoof is woensdag 28 februari gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Veenakkers en de Driehuizen in Wervershoof. De botsing vond plaats tussen een lesauto en een personenauto.

Diverse hulpdiensten
Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse bij de aanrijding op de inmiddels beruchte kruising waar het geregeld misgaat. Meerdere mensen werd ter plaatse behandeld door de hulpverleners. De 53-jarige vrouw raakte dermate gewond dat zij naar het ziekenhuis vervoerd werd voor verdere behandeling.

Lesauto
Door de aanrijding, die rond 09.00 uur plaatsvond, schoot de lesauto van de weg af. Deze kwam net voor de sloot tot stilstand. De politie heeft de aanrijding in onderzoek. De twee zwaar beschadigde voertuigen werden even later afgesleept.

Reageren via facebook