Medemblik Actueel.

Algemeen Medemblik

‘Eigen volk eerst’ bij appartementencomplex Nibbixwoud

NIBBIXWOUD – In het plan voor de ontwikkeling van het voormalig SEW-terrein is een perceel grond gereserveerd voor de bouw van een klein appartementencomplex voor starters en senioren. Eind vorig jaar won HSB Bouw de gunning met een prachtig ontwerp. Met de ondertekening van het koopcontract door Camiel Honselaar, directeur HSB en wethouder Andrea van Langen (RO) is de volgende stap gezet naar de realisatie eind 2019.

Voorrang inwoners Nibbixwoud

Er is veel belangstelling voor een woning in het complex. Bent u geïnteresseerd? Aanmelden kan op www.wonenindevriendschap.nl. De uitgifte/verkoop vindt voor de zomer plaats. Op de inschrijflijst hebben eerst mensen uit Nibbixwoud en daarna uit de rest van de gemeente Medemblik voorrang.

Heeft u vragen over de ontwikkeling van het SEW-terrein, stuur dan een mail naar 

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook