Drukte van belang bij heropening Aldi Zwaagdijk

ZWAAGDIJK-OOST – Vrijdagochtend stonden de eerste klanten al rond half acht verwachtingsvol in de rij voor de feestelijke opening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Zwaagdijk in Zwaagdijk-Oost. Filiaalleider Peter de Wit opende de winkel samen met Nienke en Stijn, de kleinkinderen van Leo Entius. Hij is de eigenaar van het winkelcentrum. Samen knipten ze het rode lint door. Vervolgens stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.

Klanten waren zichtbaar verrast en blij met de nieuwe indeling van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten een prijs weg: van bijvoorbeeld een wafelijzer, een bluetooth headset tot de hoofdprijs van 250 euro. Deze hoofdprijs werd binnen enkele uren uitgereikt aan mevrouw Mels: “wat een mooie overzichtelijke winkel”, aldus de enthousiaste prijswinnares.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel sprak de klanten bijzonder goed aan. Vooral de sfeer, de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

“Wat een fantastisch mooie openingsdag! We hebben er met z’n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen periode. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleidster Peter de Wit.

Om klanten extra te verwennen, was er een mini-foodtruck bij de entree. Daar werden heerlijke gerechtjes bereid. Klanten konden gratis lekkere hapjes proeven, waaronder de door de Consumentenbond als lekkerst geteste erwtensoep en de door het AD best geteste chocolademelk.

Nadruk op verse producten

In dit nieuwe filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi. Fairtrade en biologisch Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment  opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er me

Reageren via facebook