Medemblik Actueel.

Regionieuws Videos

Politie voorkomt straatrace met zeker 150 auto’s in de Wieringermeer

MIDDENMEER – Wat hadden ze er een zin in, even heerlijk met hun bolides in en om Middenmeer racen in het pikkedonker.  Helaas voor deze groep straatraces met hun getunde auto’s kwam daar ook de sterke arm der wet die tijdens hun surveillance heel goed bleken op te letten.

In totaal waren er een kleine 150 auto’s bijeen gekomen op het industrieterrein in Middenmeer die snel huiswaarts keerden na de komst van de heren van de politie.

Vannacht een straatrace bij Agriport voorkomen door onze aanwezigheid. Naar schatting waren er ongeveer 150 voertuigen (inclusief toeschouwers) die op 'het evenememt' afgekomen waren. De video geeft een kleine impressie. (Excuses voor de vvs)

Gepostet von Politie Heerhugowaard am Samstag, 17. Februar 2018

Reageren via facebook