Is het plezierig ouder worden in Midwoud en omgeving?

|MIDWOUD – Opa en oma worden steeds fitter;  zij passen op de kleinkinderen, vervoeren ze naar sport en muziekles, vervullen vaak een taak als mantelzorger en zijn vaak heel actief in het vrijwilligersleven.  Senioren spelen een unieke en essentiële rol in die samenleving, omdat zij waardevolle kennis en ervaring hebben. Zij verdienen  respect en  waardering.

Het CDA wil een actief vrijwilligersbeleid; regeldruk verminderen en ondersteuning verbeteren. Ook  willen we zorg en ondersteuning op maat voor jong, oud en mantelzorgers.  Koopkracht en bestrijding van eenzaamheid zijn onderwerpen waar we als CDA speciale aandacht voor hebben. Wij willen dus een  seniorenvriendelijke gemeente die  heldere informatie geeft over voorzieningen die met eenvoudige procedures voor alle inwoners gemakkelijk bereikbaar moeten zijn.

Is het plezierig ouder worden in de gemeente Medemblik?

Om hierover met u in gesprek te gaan, nodigt het CDA Medemblik u uit op de koffie met wat lekkers in Midwoud. Ontmoet onze lijsttrekker Harry Nederpelt en de first lady Els van den Bosch. Ook kunt u kennismaken met de CDA kandidaat uit Midwoud Ralph Maitimo.  U bent van harte welkom op woensdagmiddag 21 februari in de ontmoetingsruimte van het Koggenlandhuis. Tussen 14.30 uur en 16.30 uur staat de koffie klaar. U komt toch ook? Iedereen is van harte welkom, ook als u niet in Midwoud woont!

Deze bijeenkomst wordt ook nog gehouden in Andijk, Wognum, Wervershoof en Medemblik. Wij informeren u hier binnenkort over.

Reageren via facebook