14.8 C
Medemblik
23 september 2020 07:28
Medemblik Actueel.

Engelen thema ‘Schatkist’

ABBEKERK – ‘Engelen’ vormen het thema op de derde avond in de serie ‘Ontmoetingen rond de schatkist’ van dit seizoen. Die avond is op 6 november in ’t Abbehuisje, Dorpstraat 40-42, in Abbekerk. De aanvang is 20.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop  met koffie/thee); na de sluiting om 21.30 uur zijn er nog een hapje en een drankje. De toegang is gratis.

Sommige mensen voelen engelen; weer anderen zien ze vliegen of staan. Zijn engelen de gevleugelde boodschappers van God? Belangstellenden worden – geheel vrijblijvend – uitgenodigd om iets mee te nemen wat voor hem of haar met engelen te maken heeft.

Met ‘schatkist’ wordt de innerlijke rijkdom van de mens  bedoeld. Op de avonden worden naar aanleiding van een thema ervaringen uitgewisseld. De serie is een initiatief van de Protestantse Gemeente Midden-West-Friesland (Aartswoud,  Abbekerk,  Hensbroek, Hoogwoud, Lambertschaag, Obdam, Opmeer en Spanbroek).

Contactpersoon is Anne de Bruin, tel: 0229-582415. Verdere informatie is te vinden op de website www.pkn-middenwestfriesland.nl.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?