12.4 C
Medemblik
8 juli 2020 00:14
Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Jozefschool Medemblik vierde carnaval der dieren

MEDEMBLIK – Geen rekenen en geen taal voor de kinderen van de Jozefschool op vrijdag 9 februari, want de hele school vierde carnaval. Het feest was tevens de afsluiting van het schoolthema dieren.

De school week naar de theaterzaal in buurschool De Dijk. Dit omdat de Jozefschool uit zijn jasje groeit, er wordt een lokaal aangebouwd, waardoor de aula bezet is door een groep. Zodoende trok een bonte stoet van dieren al zingend richting De Dijk. 

Prins Carnaval Bart de Eerste kreeg ’s morgens de Jozefschool-sleutel overhandigd van de dierentuin oppasser meester Tom. Hij moest alle dieren van Jozef Zoo(tje) in het gareel houden die ochtend. Gelukkig kreeg meester Tom assistentie van het presentatieduo Chevaly en Hanna uit groep 8. Na de installatie van de Raad van 11 begon de spetterende Jozef’s Got Talent show. Alle deelnemers schitterden en straalden op het heuse podium en wachtten daarna vol spanning op de punten die verdeeld werden door de jury (Raad van 11).

De bronzen krokodil was voor voor Huib, Kyann, Tatum, Susanne en Kris van groep 7 (r), de zilveren pandabeer ging naar Tess, Nova en Denise van groep 4a (l) en Jasmijn en Koosje van groep 5/6 (knielend) wonnen de gouden leeuw.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?