34e editie van de Grand Prix van Wognum

WOGNUM –  De 34e editie van de Grand Prix van Wognum wordt van 12 tot en met 14 januari gehouden in JC Everland, aan Sportlaan 13. Op het grote zesbaan-circuit van PietSpeedway racen coureurs van jong tot oud gratis, met de door de organisatie ter beschikking gestelde miniatuurauto’s.

Wie volgt vrijdag Ramon Baart op bij de AGIO avond? En Sam Kaldenbach bij de junioren en de supersnelle Jordy Benard bij de senioren? De AGIO avond is bedoeld van oud racers en oudere jongeren. Zij raven vrijdag 12 januari vanaf 19.30 uur tegen elkaar. En naborrelen in de Boenluifbar. De junioren gaan zaterdag 13 januari vanaf 10.00 uur los. De jeugd van de basisschool kan zich inschrijven en trainen tot 13.00 uur, waarna de wedstrijden en finales rond 17.00 uur beginnen. De zondag is voor alle leeftijden gereserveerd. Trainen begint 14 januari vanaf 10.30, tot 13.00 uur, waarna de races en finales starten om ongeveer 17.00 uur.

Hoofdprijs op alle racedagen is: VIP Paddock tickets van de Gamma Racing Days in augustus 2018.  Entree en deelname is gratis. Drinken is verkrijgbaar, maar neem een lunchpakketje mee. Kijk voor meer informatie op www.pietspeed.nl.

Reageren via facebook