Medemblik Actueel.

Algemeen Politiek

Politiek: Ted de Lange(CDA): “Meer fietsers langs Kasteel Radboud”

MEDEMBLIK – Ted de Lange van het CDA in Medemblik maakt zich sterk voor de fietsers in West-Friesland en wil daar waar mogelijk is de fietspaden aanpakken, verbeteren of zelfs verleggen. Zo ook het fietspad dat loopt van Onderdijk naar Medemblik en ter hoogte van het Stoommachinemuseum verplicht de oversteek moet maken om richting Medemblik te kunnen fietsen.

Ted de Lange wil dit graag anders zien, een fietspad die niet de weg oversteekt maar doorloopt richting de Regattahaven en Kasteel Radboud. De fietsers kunnen dan via de Pekelharinghaven het centrum van Medemblik bereiken of een andere richting fietsen.

Ted de Lange zegt tegen Medemblik Actueel dat hij hier 1 van zijn speerpunten wil gaan maken in 2018, een optimale veilige fietsverbinding tussen Onderdijk en Medemblik, ééntje waarbij je niet hoeft over te steken maar veilig rechtdoor kan fietsen.

Reageren via facebook