Medemblik Actueel.

Algemeen

De Woonschakel: “Wij stellen het belang van onze huurders voorop”

MEDEMBLIK – Honderd jaar bestaat De Woonschakel, en de Westfriese woningcorporatie kan bovendien kijken naar een organisatie die er gezond voorstaat. Directeur Albert Gieling van De Woonschakel zegt dan ook dat dit komt omdat De Woonschakel het belang van de huurders voorop stellen en altijd vooruit kijken.

Duurzaam wonen

In een interview gemaakt door Ondernemersbelang vertelt Albert Gieling over het duurzaam beheren van de woningen en daarbij wordt niet enkel gekeken naar technische aspecten zoals isolatie en goed onderhoud maar ook naar de softe aspecten van duurzaamheid zoals leefbaarheid in de buurt en het induviduele woongenot van huurders.  “Smaken verschillen, daar is iedereen het over eens. Dus waarom zou je een heel woonblok in een keer van een nieuwe keuken voorzien als je weet dat niet iedereen dat op dat moment wil, ze bovendien niet allemaal dezelfde keuken willen en sommigen zelfs graag willen bijbetalen voor wat meer luxe? Maatwerk staat voorop in onze benadering”, vertelt Albert Gieling, directeur van De Woonschakel tegen Ondernemersbelang

100 jaar en dus ook een feestje voor de huurders

En omdat De Woonschakel dit jaar 100 jaar bestaat krijgen de huurders als kadootje geen huursverhoging, een echt kadoo voor de huurders zegt Albert Gieling.

 

Reageren via facebook