23.3 C
Medemblik
21 mei 2020 16:06
Medemblik Actueel.

Archieffoto

Levende kerststal Oostwoud

OOSTWOUD – Jozef en Maria en hun gevolg zijn zaterdag 16 december te bewonderen in de levende kerststal bij de kerk aan het Oosteinde in Oostwoud. Kindje Jezus en de drie wijzen zijn ook aanwezig, evenals de herder met zijn vele dieren. In de stal is een kraampje waar warme glühwein, warme chocomel, limonade en oliebollen verkrijgbaar zijn.

De kerstman loopt in het rond om bezoekers op een koekje te trakteren. In de kerk verzorgt de muziekschool onder leiding van Dirk Boon een programma. Tussendoor wordt het kerkorgel bespeeld. Het programma binnen en buiten begint om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur met een samenzang buiten voor de kerk.

Na afloop staat bij de uitgang een melkbus om de gemaakte kosten een beetje in de hand te houden.

Reageren via facebook