Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As
Evenementen Fotoreportages

Fotoreportage Dickensmarkt 2017

MEDEMBLIK – Ook in 2017 blijkt de Dickensmarkt in Medemblik een enorme aantrekkingskracht te hebben, van heinde en verre kwamen de bezoekers weer naar de meest gezelligste Dickensmarkt van Noord-Holland..

En natuurlijk was onze verslaggever Pascal van As ook aanwezig en maakte bovenstaande sfeerreportage.  Wilt u de slideshow niet bekijken klik dan gewoon op de foto. En nabestellen doet u via www.pascalvanas.nl

Foto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van AsFoto: Pascal van As

Reageren via facebook