14.8 C
Medemblik
23 september 2020 09:25
Medemblik Actueel.

College Medemblik wijst voorstel financiering Contra Terrorisme en Radicalisering Veiligheidsregio af

MEDEMBLIK – Op de agenda van het algemeen bestuur van Veiligheidsregio Noord-Holland Noord staat aanstaande vrijdag het onderwerp Financiering Contra Terrorisme en Radicalisering. Het college heeft besloten niet akkoord te gaan met het voorstel zoals dat er ligt. Zij is het niet eens met het op voorhand beschikbaar stellen van zeventig duizend euro (veertien cent per inwoner) voor extra taken die het Veiligheidshuis krijgt.

Volgens het college is onvoldoende onderbouwd welke taken voor het gevraagde bedrag worden uitgevoerd. Het college is ook van mening dat de bestuurlijke discussie over dit onderwerp elders moet worden gevoerd, namelijk in overleggen over het Integraal Meerjarenbeleidsplan 2019-2022.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?