18.4 C
Medemblik
3 juli 2020 19:22
Medemblik Actueel.

Voetbal: De zon schijnt weer voor ALC Abbekerk

ABBEKERK – Leek begin november het voortbestaan van ALC in Abbekerk nog aan een zijden draadje te hangen en stond de klok op 5 seconden voor 12, nu ineens lijken alle donkere wolken te zijn gebroken en is het zonnetje weer doorgebroken.

Na de oproep van de voorzitter in de diverse media waaronder Medemblik Actueel hebben zich zeven nieuwe bestuursleden aangemeld en is het bestuur weer voltallig en kan er weer positief naar de toekomst worden gekeken.  Maar niet alleen de bestuursproblemen zijn opgelost, ook het team van JO-15 hagelnieuwe trainingsballen gekregen van DMF Krediet uit Opmeer. Derk de Saegher, vader van 1 van de spelers, Fabian de Seagher, leek het een prima idee om de knip te trekken om de jongens die nog vol in de strijd zijn voor het winterkampioenschap met Spartanen te sponsoren.

Lees: Voetbal: Voortbestaan voetbalvereniging ALC in gevaar

Inmiddels zijn die dankbaar door trainers Klaas Renooy en Rene Dekker ontvangen en wordt er naar volle tevredenheid mee getraind maar niet nadat Derk alle 15 ballen persoonlijk ingewijd had middels een penalty. Dat werden dus 15 penalties “skieten” voor Derk op een trainingsavond. 

Reageren via facebook