Medemblik Actueel.

Gymvereniging VVW verkoopt ruim 900 loten van de grote clubactie

WERVERSHOOF – Gymvereniging VVW is zeer in hun nopjes met de Grote Clubactie, ruim 900 loten, 903 om precies te zijn, zijn door de leden van de vereniging aan de man/vrouw gebracht goed voor een opbrengst van maar liefst 2167,20 euro.

Thalitha wist met 74 loten de meeste loten van allemaal te verkopen op de voet gevolgd door Karen die 72 loten wist te verkopen en Danielle werd derde met 60 loten. Als dank voor hun inzet hebben alle kinderen van de vereniging iets lekkers gekregen en de beste 3 een mooie prijs.

Maar niet alleen de grote clubactie spekte de kas van de gymvereniging, ook de actie van Tankstation Peut in Wervershoof en Medemblik was goed voor de nodige eurootjes, 257,04 om precies te zijn, een bedrag waar de vereniging heel blij mee is.

Reageren via facebook