IJsclub Hauwert kijkt terug op geslaagde Egboetsloop

HAUWERT – De Egoetsloop werd 5 november gelopen. In alle vroegte gingen de deelnemers van start in de kou en sommigen hadden last van de buien. Circa 170 lopers in vele leeftijdscategorieën namen deel aan de 45e editie in Hauwert.

De nummers 1 tot en met 3 in de diverse categorieën: 800 meter meisje: Donna Molenaar, Emma Groot en Meiz Houtsma. Jongens: Kai Molenaar, Thomas Fabbier en Pom Peerdeman. 2,5 km meisjes 9 t/m 12 jaar: Babs Houtsma, Maud van der Laan, Jip Houtsma. Jongens: Mik van der Laan, Tijmen Groot en Siem van Diepen. 2,5 km meisjes 13 t/m 15 jaar: Thara Koomen en Sanne Schermer.

Jongens: Jorre Schavemaker en Lucas Kemper. 8 km dames 16 t/m 39 jaar: Annemiek Bot, Patricia Neefjes en Anne Neefjes. Heren: Sjaak Bakker, Jeroen Doodeman en Jan Klaver. 8 km dames vanaf 40 jaar: Lonneke Tol, Marit Houtsma en Paula Bankersen. Heren: Pieter van de Wiel, Sjaak Mettes en Johan Bosman.

16 km heren 16 t/m 39 jaar: Kris Cedit Doebé, John Koomen en Stefan Nes. 16 km dames vanaf 40 jaar: Marian Baas, Connie Vertegaal en Anja Stroet. Heren: Henk Weyverstrass, Jan Smit en Cees Meyer.

Voor iedere deelnemer had de organisatie een leuke attentie. Dit dankzij de vele en vaste sponsoren. Dit sportieve evenement kan plaatsvinden door de steun van vele vrijwilligers, gemeente, Recreatieschap en Hoogheemraadschap. Meer informatie, kijk op ijsclubhauwert@quicknet.nl.

Reageren via facebook