Medemblik Actueel.

Robin en Natasja Stienstra vechten tegen de gevolgen van 1 tekenbeet. Help ze mee in hun strijd (Foto aangeleverd)
Bijeenkomsten

Benefietavond ten bate van Robin en Natasja Stienstra en hun strijd tegen de ziekte van Lyme

MEDEMBLIK – Op 17 november as. is er een benefietavond georganiseerd  in het St.Pieter te Medemblik ten bate van de behandeling van Robin en Natasja tegen de verschrikkelijke uitwerkingen van de ziekte van Lyme.

De verzekeraar betaalt deze effectieve stamcel-behandeling in Duitsland niet en daarom is er geld nodig. Helpt u mee om moeder en dochter hun leven terug te geven en indirect zo ook de rest van dit prachtige gezin? Want hoe fantastisch is het dat nadat het streefbedrag van 30.000 euro voor Robin ( 18) is bereikt d.m.v. een  crowdfunding er intussen ook voor Natasja (48) al veel donaties zijn binnengekomen, hartverwarmend! Het totaal bedrag dat nodig is voor beiden is er alleen nog niet helemaal, dus laten we samen nog een keer knallen en sprankelen op 17 november zodat moeder en dochter  samen op weg naar herstel kunnen gaan!

Kom met gevulde beurs en bied op de vele mooie kavels die we aanbieden. Naast de veiling zal er ook een verloting met mooi prijzen plaatsvinden. De benefietavond belooft een sfeervolle avond te worden met als muzikaal toetje Sven Manshande !

Lees ook: Help Robin haar leven terug te krijgen

De zaal gaat open om 19:15 zodat u zich in kunt schrijven voor de veiling die om 20:00 begint . U zult meteen uw biedbordje gekoppeld aan uw nummer ontvangen en kunt een mooie plekje uitzoeken in de zaal en een gratis consumptie nuttigen Er zal deze avond ook verschillenden malen een hapje en een knabbeltje voorbijkomen

Is 20.00 uur u een beetje vroeg of komt u voor een speciaal item dan bent u natuurlijk ook later op de avond welkom om u in te schrijven. Let wel…er is plaats voor 150 gasten en vol is helaas wel vol!

U kunt er ook voor kiezen om u per mail in te schrijven met uw gegevens en bankrekeningnummer  via biedenopkwaliteitvanleven@gmail.com ( beperkt aantal plaatsen om zo ook mensen aan de deur nog gelegenheid te geven)

Voordeel is dat u verzekerd bent van toegang  en u uw biedbordje middels het u toegekende nummer zo op kunt halen en u meteen door kunt lopen.

Vanaf maandag 6 november kunt u via dit email adres ook de veiling-catalogus digitaal aanvragen. Op de avond zelf zullen er ook eenvoudige  lijsten uitgedeeld worden met daarop de kavels op nummer

De organisatie kijkt enorm uit naar deze avond en naar uw komst, laten we er ,met zijn allen een succes van maken. Want zeg nou zelf…iedereen is toch kwaliteit van leven gegund!

Volg de FB pagina Veilingavond ten bate van Robin en Natasja.

Reageren via facebook