31.6 C
Medemblik
11 augustus 2020 18:44
Medemblik Actueel.

Protestmanifestatie Laagvliegroutes West-Friesland

REGIO – Zaterdag 11 november is er van 10-12 uur een informatiemarkt op Lelystad Airport. Vanuit de Overheid. Echter: Alle actiegroepen in heel Nederland organiseren een manifestatie, tegen de laagvliegroutes op hetzelfde tijdstip en op dezelfde plaats: Lelystad Airport.

Luchtruim gesloten

Progressief West-Friesland roept op om massaal naar Lelystad te komen op deze dag vergezeld van spandoeken, toeters en maskers om het protest tegen deze vliegroutes kracht bij te zetten. Verzamelplaats is het parkeerterrein bij de McDonalds Enkhuizen waarna er gezamelijk naar het vliegveld bij Lelystad wordt gereden.  U herkent de groep aan een protestbord: “Het luchtruim van West-Friesland is gesloten voor Lelystad Airport.” Vertrektijd is 09.15 uur

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?