Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd

Actie Deen supermarkten Medemblik en Kinderboerderij ’t Langoortje!!

MEDEMBLIK – De afgelopen weken heeft Deen een leuke spaaractie gehad voor zijn klanten. Naast de leuke spaaractie met knuffels was Kinderboerderij ’t langoortje als goed doel gekoppeld aan Deen Medemblik. 

Begin dit jaar is kinderboerderij ’t langoortje zwaar getroffen, waarbij ze 80 vogels zijn verloren. Dit was een enorm groot verlies voor de kinderboerderij en alle vrijwilligers die dagelijks hun beste beentje voor zetten om alle dieren te verzorgen. Hoe leuk is het om nu weer te bouwen aan de toekomst en Deen helpt daarbij.

De vrijwilligers van de kinderboerderij hebben veel vrije tijd gestoken in extra verkoop van bijvoorbeeld de armbandjes van ’t Langoortje.

afgelopen donderdag was er bij de kinderboerderij een hele drukbezochte ruilbeurs waarbij iedereen tevreden naar huis ging met wat lekkers en een spaaralbum vol met stickers. Daarnaast kreeg vrijwilliger Agnes uit handen van bedrijfsleider Dennis Kuipers een prachtige cheque ter waarde van € 500,- voor de aanschaf van een nieuw te realiseren geiten speelhok. 

De knuffels zijn nog tot 11 november te verkrijgen bij Deen en als uw boek nog niet vol is dan kunt u terecht bij de kinderboerderij.

Reageren via facebook