Swingfolkband UNICORN in De Kapel Andijk

ANDIJK – Unicorn is een bekende naam in de folkwereld. De groep behoort tot de top van wat Nederland aan semi professionele muziek te bieden heeft. De wortels van de musici uit Noord Holland liggen bij de Ierse en Schotse folk, maar op het veelzijdige repertoire staan ook bluegrass, klezmer en Nederlands- en Engelstalige zeemansliedjes/shanties. Unicorn maakt al meer dan twintig  jaar furore met aanstekelijke live optredens die steevast uitlopen op een sfeervol feestje.

Inmiddels heeft de band vier cd’s op haar naam staan, waarvan ‘A new Horizon’ en de recentste cd ‘Destination unknown’ onder de liefhebbers van Keltische muziek faam genieten. 20 November 2016 heeft de band haar 20 jarig jubileum gevierd met de uitgave van laatstgenoemde cd ‘Destination unknown’. Hoewel de traditionele Ierse en Schotse dansliedjes en ballades nog altijd de hoofdmoot van een Unicorn optreden uitmaken zoekt de band ook nadrukkelijk naar verwante muziekstijlen over de aardbol.
Unicorn weet het enthousiaste publiek tot de laatste minuut te boeien maar ook te ontroeren. Gelachen wordt er om de humoristische aankondigingen van de nummers, een prachtige mix van emoties en voluit genieten.

Doel van het Karibu-concert is om het werk van father Bayo in Bagamoyo, Tanzania een financiëel steuntje in de rug te geven.

We hopen u te zien op zondagmiddag 12 november in De Kapel,Middenweg 48, 1619 BN Andijk. Aanvang 15.00 uur, entree € 10.-  Reserveren: Jan Gorter 0228-592957, zie ook: www.unicornmuziek.nl

Reageren via facebook