10.6 C
Medemblik
6 juni 2020 22:50
Medemblik Actueel.

Voetbal: VVW 2 deelt de punten met Kennemers 2

WERVERSHOOF – Met VVW 2 op pad naar een uitwedstrijd is al een tijdje terug. VVW 2 had de eerste drie competitiewedstrijden verloren en ging nu op pad met jeugdige aanvulling. Gezien, niet alleen het resultaat, maar ook qua spel kunnen we zeggen dat VVW aanvulling heeft vanuit de jeugd voor haar selectie. VVW 2 gaat een moeilijk seizoen beleven en speelt vergeleken met vorig seizoen met bijna een geheel nieuw team. Dat krijgt vanzelf weer meer vorm en komen er ook meer punten. Thijs Nugter, Thomas Buis en Minne Valk waren de drie jeugdspelers die mee waren en goed overeind bleven.

Zeker de eerste helft toen VVW het meeste overwicht had en terecht op een 1-0 voorsprong kwam. Joost Neefjes werd op rechts aangespeeld, speelde de bal naar Stefan Otsen, die Twan Grooteman bereikte. Twan scoorde mooi en beheerst. VVW ging terecht met door goed spel met een verdiende 1-0 voorsprong de rust in. De tweede helft waren De Kennemers over het algemeen beter. Beide ploegen kregen wel goede kansen in die tweede helft. Stefan Otsen zag zijn inzet gekeerd door de keeper.

De jongste van de jeugd, Thomas Buis, zag een prima inzet van hem van de lijn gehaald door één van De Kennemers en haalde zelf weer een bal van de lijn vanuit eigen doel. De Kennemers kregen echter terecht hun tweede penalty en die was raak. Een terechte uitslag, maar wel een beetje zuur dat het vlak voor tijd tot stand kwam. Genoten van de jeugd en hun inzet en van het spel geeft aanleiding om aan meer punten te denken. Succes mannen.

Reageren via facebook