16.6 C
Medemblik
4 juli 2020 01:03
Medemblik Actueel.

Tourclub Wognum sluit fietsseizoen 2017 af met laatste fietstocht

WOGNUM – Tourclub Wognum sluit het fietsseizoen op zondag 15 oktober af met een rit over afstanden van 40 en 90 kilometer. Om 9.00 uur is de start van deze sluitingstocht bij de kantine van sportvereniging Spartanen aan de Sportlaan in Wognum. De tocht is ook bestemd voor niet-leden.

De 90-kilometerrit gaat via Abbekerk en Medemblik naar Den Oever waar bij de Zingende Wielen een koffiestop is. Daarna gaat het over Wieringen langs het Amstelmeer en via Kolhorn keren de fietsers huiswaarts.

De 40-kilometertocht gaat naar Medemblik en Wervershoof en keert via Hauwert weer terug naar Wognum. De sluitingstocht is een groepstocht. Daarbij wordt in groepsverband achter voorrijders gefietst. Zo nodig wordt de groep gesplitst en zal de snelheid worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. 

Reageren via facebook