Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Moeten we bang zijn voor de Russen?

BENNINGBROEK – Er wordt veel over gepraat en maar weinig mensen weten er vanaf. De Seniorenvereniging Noorder-Koggenland wil hier meer over weten. En als er iemand is die hier meer van afweet is het Hans Luiten, historicus. 

De laatste jaren kijken we met verbazing, schrik en soms afschuw naar de Russische politiek onder leiding van Poetin. Hoe kan het dat zo’n man aan de macht komt? Wat bezielt de Russen? En is er reden om bang te zijn? Hans Luiten vertelt over het immense land, en put daarbij uiteraard ruim uit zijn eigen recente ervaringen in Moskou, Letland en Oezbekistan. Een lezing over Stalin en Chroestsjov, Gorbatsjov en Jeltsin, over terreur, corruptie, armoede en ontstellende rijkdom. 

  • Wanneer: dinsdag 24 oktober 2017
  • waar: De Vang Molenstraat 42 – 1654 KB Benningbroek 
  • 0229 591479
  • Tijd: 14.00 uur
  • Entree: gratis voor leden Niet leden betalen € 5,00 entree
  • Koffie en thee voor eigen rekening

Reageren via facebook