Abbekerk kient 1750 euro bij elkaar voor Zwembad De Spetter

ABBEKERK – Afgelopen vrijdagavond was het kienavond in het dorpshuis in Abbekerk, de opbrengst van deze kienavond komt volledig ten goede van zwembad De Spetter om leidingen te vervangen in de machinekamer van het zwembad.

Ruim 220 mensen kwamen opdagen om te gaan proberen met de mooie prijzen naar huis te gaan. De hoofdprijs werd gewonnen door de familie Smit uit Lambertschaag, zij zijn de trotse eigenaar van een heuze hooverboard geworden.

Hilarisch moment van de avond was toen de voorzitter riep dat wie nummer 72 had naar voren mocht komen om een consumptiebon te komen halen, en prompt liep een kwart van de zaal naar voren tot grote hilariteit van de vele aanwezigen. Helaas had de voorzitter niet zoveel consumptiebonnen dus kregen ze een lootje voor de laatste ronde.

Het bestuur van De Spetter liet aan het einde van de avond weten ontzettend dankbaar te zijn voor de grote opkomst en het bedrag dat was ingezameld.

Reageren via facebook