Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – in de ochtend kans op wat neerslag, later opklaringen

MEDEMBLIK – De dag start met veel bewolking waaruit soms wat neerslag kan vallen, later komen er opklaringen en zullen wij ook de zon te zien krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar 19 graden bij een matige (4BFt) wind uit het oosten tot zuidoosten. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 13 graden en gaat de wind draaien naar het zuiden.

Vrijdag is het hoofdzakelijk bewolkt en gaat er soms wat neerslag vallen maar veel zal dit niet zijn, ook zijn er zonnige perioden. De middagtemperatuur loopt op naar 21 graden waardoor dit direct de warmste dag van de week gaat worden. Na vrijdag is het gedaan met de pret, de wind draait naar het zuidwesten en later naar het westen en zal de temperatuur amper meer de 16 graden gaan halen.

De buienkans neemt toe en zeker vanaf zondag kan het soms even stevig regenen. Wel zijn er ook zonnige perioden maar die zullen de temperatuur niet meer richting de 20 graden kunnen krijgen.

Oktober gaat dus nat beginnen, zoals ook september nat begon.

Reageren via facebook