GemeenteBelangen blij met keuze college voor nieuw zwembad Wervershoof

WERVERSHOOF – Wervershoof krijgt aan de westkant van het dorp vrijwel zeker, de gemeenteraad moet nog akkoord gaan, een nieuw overdekt, energieneutraal en energiezuinig zwembad die weer voor tientallen jaren dienst kan doen.

Verheugd en blij

De kosten bedragen misschien zelf ruim 8 miljoen. Luiten Plekker ziet mogelijkheden: ‘Ik hoop dat de aanbesteding een stuk lager gaan uitvallen en er kunnen waarschijnlijk op het huidige Zeehoekterrein nieuwe woningen gebouwd worden. Dat levert de gemeente geld op en dat kunnen we prima voor het zwembad inzetten’.

Mits er voldoende middelen in de begroting gevonden kunnen worden, moet het zwembad in 2020 gerealiseerd zijn. De jaarlijkse subsidiebijdrage zal naar verwachting stijgen van 205.000 naar 400.000 per jaar.

Reageren via facebook