20.9 C
Medemblik
9 augustus 2020 07:25
Medemblik Actueel.

foto door: www.pascalvanas.nl

Medemblik gaat horeca strenger controleren tijdens kermis Medemblik

MEDEMBLIK – De gemeente Medemblik is blij dat de kermis in Medemblik zonder noemenswaardige incidenten is verlopen, maar er is toch een klein smetje op het evenement gekomen. Een paar horecaondernemers namen het niet zo nauw met de voorschriften waardoor de gemeente heeft besloten om volgend jaar er strenger op te gaan controleren.

Het gaat volgens de gemeente Medemblik vooral om de openings-en sluitingstijden, geluidsnormen, terrasinrichting of het organiseren van evenementen. Medemblik hecht er belang aan dat de voorwaarden worden nageleefd omdat dit belangrijk is voor de leefbaarheid in de kern Medemblik.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?