Nieuwe dierenambulance dankzij Dierenlot.

REGIO – Afgelopen woensdag mocht de Dierenambulance Hoorn e.o. haar tweede Dierenlot Dierenambulance in ontvangst nemen. De ambulance, een Opel Vivaro, is volledig ingericht voor het redden van dieren in nood. De ambulance zal vooral worden ingezet voor doktersritten en andere specifieke ritten waarbij de dierenambulance naast de dieren ook de baasjes vervoeren.

De vrijwilligers van de dierenambulance zijn dan ook zeer blij met de nieuwe aanwinst. Fred Perrier van de dierenambulance vertelt dat zij zo nog meer hulp kunnen bieden aan dieren die dit zo hard nodig hebben. “Aangezien wij in een groot gebied werkzaam zijn is betrouwbaarheid een must. Wij bieden onze diensten aan in geheel West-Friesland“, vertelt Perrier.

De zelf aangeschafte ambulance is verouderd en kreeg meer en meer mankementen waardoor de kosten om de ambulance rijdende te houden hoog waren en het was nog maar de vraag of de oude ambulance nog wel door de APK. zou komen.

Naast de nieuwe dierenambulance maken zij ook nog gebruik van de verlengde Opel Combo die eind vorig jaar door Dierenlot ter beschikking werd gesteld aan de Dierenambulance Hoorn e.o. Zij zien de nieuwe dierenambulance dan ook als een kroon op het werk dat zij al 30 jaar met veel enthousiasme doen.

Reageren via facebook