15.2 C
Medemblik
21 oktober 2020 18:38
Medemblik Actueel.

Automobilist(27) mishandeld scootmobielrijder(23) Andijk

ANDIJK -Een 27-jarige inwoner van Almere heeft donderdagavond rond 20.00 uur op het kruispunt van de Veilingweg en de Haling in Andijk een 23-jarige scootmobielrijder uit Enkhuizen zwaar mishandeld.

Toen de politie ter plaatse kwam lag de 23-jarige man op de grond en wist de politie de 27-jarige man uit Almere aan te houden op verdenking van (zware) mishandeling. De man uit Enkhuizen is door vrienden naar de huisartsenpost gebracht voor verder onderzoek.

Volgens getuigen reed het 23-jarige slachtoffer in een scootmobiel. De dader zou hem per auto over het fietspad hebben gevolgd, om hem vervolgens enkele klappen te geven. De woordvoerder kan die lezing niet bevestigen, maar laat wel weten dader en slachtoffer elkaar kenden. 

Geen aangifte
“Beide partijen wilden het hierbij te laten”, verklaart de woordvoerder het ontbreken van een aangifte. Over de achtergrond van het conflict is niets bekend. 

Reageren via facebook