Medemblik Actueel.

Evenementen

De ‘Medemblikker’ komt met de 65+ krantenbingo

MEDEMBLIK – Het is alweer eind augustus, dat betekent dat het heerlijke Rondom Weekend eraan komt! Vast onderdeel van dit gezellige weekend is de Rondom 65 Krantenbingo. Iedereen uit Medemblik van 65 jaar of ouder kan hier gratis aan meedoen.

Het enige wat men moet doen is een bingoformulier ophalen bij Kaas & Zo, Van Houweningepark 2 in Medemblik en gezellig meespelen. De kaaswinkel is dinsdag gesloten.

Vanaf volgende week donderdag verschijnen drie weken lang in deze krant en op Rondom.net onder het kopje ‘uitslagen’ de bingogetallen. Deze aankruisen op het bingo-formulier. Wie na deze drie trekkingen een volle kaart heeft, maakt kans op een leuke prijs. Lever de volle kaart in bij Kaas & Zo.

Vergeet niet om met de Rondom kaartmiddag mee te doen op donderdag 14 september. Noteer deze datum alvast in de agenda, want deze gezellige middag mag niemand missen.

Reageren via facebook