Medemblikker Sylvano Rosenberg en F-side van Ajax springen in de bres voor doodzieke jongen van 13

MEDEMBLIK – Medemblikker Sylvano Rosenberg is samen met de F-side van Ajax in de bres gesprongen voor een doodzieke jongen van 13 die door omstandigheden nu op de vloer moet slapen. Zijn moeder is door prive-omstandigheden moeten verhuizen en is daardoor in zware financiële problemen gekomen en woont nu beschermd.

Sylvano Rosenberg is Ajax-fan in hart en nieren en toen hij hoorde dat de doodzieke jongen een groot ajaxfan is en op de grond in een kale slaapkamer moest slapen heeft hij zijn mede-ajaxfans van de F-side op getrommeld en is er besloten om er voor te zorgen dat de jongen een prachtige ajaxslaapkamer krijgt.

Sylvano Rosenberg vertelt aan Medemblik Actueel dat hij samen met de rest van de F-side morgenochtend gaat beginnen met de muren te verven zodat zondag de spuiters kunnen komen. Daarna is het de beurt aan de Stichting Present die de vloer doneert en laat leggen. Als dat allemaal gedaan is gaat Sylvano Rosenberg en zijn medetoppers de slaapkamer verder inrichting inclusief het Ajaxbed dat door een luisteraar van het NH programma van June tot Twaalf is gedoneerd.

 

Reageren via facebook