Overleden persoon is man die met scootmobiel in het water is gereden

NIBBIXWOUD – De overleden persoon die zaterdagochtend in het water langs de Leek in Nibbixwoud is gevonden is een man die met zijn scootmobiel in het water is geraakt. De politie vermoed dat het lichaam al enige tijd in het water heeft gelegen voor het door passanten werd ontdekt.

Een bewoner van de Leek zag hoe zijn hond de slootkant in dook omdat hij daar iets zag drijven. Direct daarop zijn de hulpdiensten ingeschakeld maar alle hulp mocht niet meer baten, de man bleek al te zijn overleden. Een in de haast opgeroepen traumahelikopter kon rechtsomkeer maken.

De Leek was geruime tijd afgesloten voor al het verkeer om het politieonderzoek niet te hinderen. Het lichaam is daarna geborgen en weggehaald.  De politie had daarna de zware taak om de nabestaanden van de man op de hoogte te brengen van het vreselijke ongeval.

Reageren via facebook