Medemblik Actueel.

Met een musical nam groep 8 afscheid van De Speelwagen in Wognum (Foto aangeleverd)
Algemeen

Musicaal afscheid groep 8 De Speelwagen Wognum

WOGNUM – Dit jaar hebben we met groep 8 de musical “Help! We zijn het bruidspaar kwijt” gespeeld. De kinderen hebben met elkaar zelf de keuze gemaakt voor deze nieuwe musical van Jingo. Veel kinderen hadden een dubbelrol, een enkele zelfs een driedubbele rol! Dit omdat we maar met 10 kinderen de musical konden opvoeren.

Gelukkig hadden we ook nog de hul[p van een paar kinderen uit groep 7. Tijdens het spelen ontdekten we wat ongekende talenten op het toneel! Na het langdurig oefenen met behulp van 2 fantastische hulpouders hebben de kinderen op 18 juli een weergaloze musical laten zien. Op deze manier konden de kinderen een mooi afscheid van de basisschool vieren. 

Nu op naar het VO!

Reageren via facebook