Archieffoto van Jordy van Workum (Foto: Gerard Bogaards)

Rick Schipper en Jordy van Workum naar WK inlineskaten

MEDEMBLIK – De bondscoach van het Nederlandse inlineskating team heeft de namen bekend gemaakt die meegaan naar Nanjing(China), onder de 11 deelnemers die vrijdag bekend zijn gemaakt staan de namen van 2 inwoners van de gemeente Medemblik, Rick Schipper uit Medemblik en Jordy van Workum uit Nibbixwoud,Midwoud.

Bij de dames senioren gaan Berber Vonk en Bianca Roosenboom naar Nanjing, bij de Senioren heren gaan Luc ter Haar, Remon Kwant, Ruurd Dijkstra en dus Rick Schipper naar Nanjing, bij de junioren dames gaan Elisa Dul en Anna van den Bos naar Nanjing en bij de junioren heren gaan Bart Hoolwerf, Marc Middelkoop en Jordy van Workum naar Nanjing.

De bondscoach maakt op 3 september bekend wie op welke afstand gaat uikomen, het WK Inlineskaten begint op 3 september en duurt tot 10 september.

Reageren via facebook