Medemblik Actueel.

Strandvogels tegen VVW in KNVB-bekerstrijd

ONDERDIJK – Woensdag 12 juli heeft de KNVB de poule-indelingen voor het bekertoernooi voor standaardelftallen voor komend seizoen bekend gemaakt. De ploegen spelen in de voorronde in poules van vier waarvan de nummer 1 zich plaatst voor de knock-outfase. En voor Strandvogels staat in de poule een prachtige wedstrijd op het programma, namelijk de derby tegen VVW. De twee andere ploegen in de poule zijn AGSV (5e klasse) en Flevo (4e klasse).

De bekerwedstrijden worden gespeeld op de volgende data: 2/3 september, 9/10 september en 16/17 september. De nummering van de poules en daarmee het speelschema zal over enkele weken bekend worden gemaakt. Pas dan zal dus blijken of Strandvogels de derby in eigen huis speelt of naar het hol van de leeuw moet.

Reageren via facebook