Grote Pier en Middeleeuwen Zomermarkt

Medemblik- Aankomende zaterdag,15 juli,  vindt in het historisch centrum van Medemblik de Grote Pier & Middeleeuwen Zomermarkt plaats, een gezellige braderie met middeleeuwsplein. Naast een grote verscheidenheid aan koopwaar, vindt u voor het voormalige postkantoor diverse ambachten en middeleeuwse taferelen.

Ook kunt u er kennis maken met het verhaal van Grote Pier. De markt is de derde in een reeks van de 6 zomermarkten die in de maanden juli en augustus plaatsvinden. Kom genieten en struinen in de authentieke binnenstad van Medemblik!

Kinderen kunnen zich vermaken met speelgoed van toen en hooibalen om op te klimmen. De Zomermarkt is geopend van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in het Bagijnhof. Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar (gratis).

Voor meer informatie over de zomermarkten en de agenda, zie www.stemmedemblik.nl of facebook.com/zomermarkten. Ook zijn er nog kramen beschikbaar: 06-26354975.