Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Flora en fauna

Buitenaardse vakantie bij Mak-Blokweer

REGIO – Wil jij op vakantie op aarde, of ga je naar de ruimte? Knutsel de hele zomervakantie jouw vakantiebestemming bij het MAK! Op vakantie in de ruimte kan natuurlijk niet echt, maar je kunt wel eigen ruimteschip knutselen om mee op reis te gaan in je fantasie! Blijf je liever op aarde? Dan maak je een mooie knutsel van onze blauwe planeet.

Aan de balie in het bezoekerscentrum kun je een bakje met materialen halen waarmee jij een eigen zomervakantie-knutsel gaat maken. Extra leuk als je je fantasie de vrije loop laat! In het knutselbakje zitten alle materialen met een voorbeeld en een beschrijving. De knutsel is geschikt voor alle leeftijden.

Van 22 juli t/m 3 september kun je tijdens onze openingstijden komen knutselen wanneer je wil. MAK Blokweer is de hele zomervakantie geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 en is gevestigd aan de Kloosterhout 1-2 in Blokker. Aanmelden is niet nodig. De kosten zijn € 2,- per kind/knutsel (inclusief materialen). Voor meer informatie: www.mak-blokweer.nl, info@mak-blokweer.nl of 0229-266344.

Reageren via facebook