Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As
Algemeen

Twinkle Stars gooit de handdoek in de ring en stopt.

MEDEMBLIK – Dit laat de Stichting Twinkle Stars in een persbericht weten.

Na een goed overleg met alle bestuursleden is er in de bestuursvergadering van 7 juni jl. besloten om ontbinding aan te vragen voor Stichting Twinkle Stars. Deze keuze is gemaakt doordat de belasting op onze vrijwilligers steeds groter is geworden. Het is steeds moeilijker om financiële steun te krijgen en om toegewijde vrijwilligers te vinden in deze drukke tijd. Zij hebben keuzes genoeg om iets goeds te doen in de vorm van vrijwilligers werk.

Terugblik 
We kijken terug op 8 fantastische jaren waarin wij ons met veel enthousiasme in hebben gezet voor kinderen op of onder de armoede grens, woonachtig in West-Friesland e.o. We hebben gezien hoe we een ” twinkle” in de ogen van onze geweldige kinderen kunnen toveren door simpel even extra aandacht te geven. Zorgeloos een dagje uit, een geweldig Sinterklaasfeest en het behouden van een fantastisch Sinterklaas gevoel.

Bedankt
Vele sponsoren, vrijwilligers en donateurs hebben ons in deze jaren liefdevol gesteund en wij willen iedereen bedanken die Stichting Twinkle Stars een warm hart heeft toegedragen. Ook de gezinnen die ons hun verhaal deelden en het vertrouwen gaven, willen wij heel erg bedanken.

Toekomst
In de afgelopen jaren zijn er vele gelijk soortige stichtingen opgestaan en wij hopen dat al onze gezinnen een stichting vinden waarbij ze zich kunnen aansluiten om toch even wat extra’s te geven aan ieder kind. Zij verdienen het!

Heel erg bedankt allemaal! We hebben enorm genoten van alle steun, inzet en zorg!

Hieronder ziet u 1 van de fantastische middagen die Twinkle Stars verzorgde.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”61″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_imagebrowser” ajax_pagination=”1″ order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Reageren via facebook