Finale stratenvolleybal-mixtoernooi Wognum

WOGNUM – De finale van het Stratenvolleybal-mixtoernooi wordt vrijdag 16 juni gehouden in De Westfrieslandhal aan de Conferencelaan in Wognum. Deelnemers spelen uitsluitend met mixteams. Vijftien teams spelen op drie velden. De wisselbeker werd vorig jaar gewonnen door Sijbelbroek. Wie het dit jaar wordt? Kom kijken!

Het team dat op de laatste plaats eindigt, krijgt de poedelprijs, bestaande uit een wisselbeker met bijbehorend spandoek. Deze prijs is beschikbaar gesteld door de personeelsvereniging van Leekerweide. Wie als nummer 1 of 2 eindigt in een poule, valt ook in de prijzen.

Het Rad van Avontuur draait na afloop van de wedstrijden. Deelnemers maken kans op vele, mooie prijzen, beschikbaar gesteld door de deelnemende teams.

Iedereen is van harte welkom vanaf 19.20 uur. De entree is gratis. Kijk voor meer informatie op www.volleybalverenigingwognum.nl.

Reageren via facebook