Medemblik Actueel.

De jongens en begeleiders van gezinshuis De Bedstee kijken uit naar de jaarlijkse rommelmarkt, zaterdag 10 juni. (Foto: Vincent de Vries/RM)
Algemeen

Gezinshuis De Bedstee houdt rommelmarkt voor vakantietrip

ZWAAGDIJK-OOST – De rommelmarkt van gezinshuis De Bedstee aan Zwaagdijk 132a in Zwaagdijk-Oost vindt zaterdag 10 juni plaats van 9.00 tot 14.00 uur plaats.

Deze wordt al voor de achtste keer georganiseerd door de inwoners – zeven jongens met een verstandelijke beperking – en de begeleiders van het gezinshuis om zo geld in te zamelen voor een vakantie naar Frankrijk. Parkeren en toegang zijn gratis.

Bezoekers kunnen ook meteen een kijkje nemen in de winkel waar de jongens meubels maken onder de naam Bohemien Meubels. “Van tafels, kasten en banken tot stoelen en decoratieve artikelen; met gebruikte en weggegooide materialen maken ze van alles”, vertelt begeleider Hellen. Ook deze producten zijn tijdens de markt te koop. Meer informatie: www.bohemienmeubels.nl.

Reageren via facebook