Medemblik Actueel.

Foto: Pascal van As / www.pascalvanas.nl
Ongevallen

Overleden persoon is 35-jarige man uit Medemblik

MEDEMBLIK – Op dinsdagavond bleek het levenloze lichaam van een man in het water te liggen van de Westerhaven in Medemblik.

Omstreeks 18.00 uur kreeg de politie melding van het Kustwachtcentrum. Zij waren benaderd door opvarenden van een schip dat lag afgemeerd langs de Kielkade, dat er bij hun boot in het water het lichaam van een persoon dreef. Ter plaatse bleek het om een man te gaan die vermoedelijk al enkele dagen in het water lag. Het betrof een 35-jarige Medemblikker. De politie stelt een onderzoek in naar de doodsoorzaak van de man.

In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 03.30 uur, is voor het laatst iets vernomen van het slachtoffer. De politie verzoekt eventuele getuigen die de man daarna nog hebben gehoord of gezien om contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844.

 

Reageren via facebook