Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Algemeen

Stankoverlast door vuilnis binnenstad Medemblik

MEDEMBLIK – In de binnenstad van Medemblik ligt nu al een paar dagen de vuilniszakken te wachten om opgehaald te worden door HVC en door de hitte van de afgelopen dagen en ook van vandaag wordt het er niet gezelliger op.

De inhoud van de zakken begint te rotten en behoorlijk te stinken. HVC laat volgens 1 van de omwonenden ondanks de vele klachten gewoon liggen en komt het pas vanaf maandag ophalen.

Op facebook zegt Dagmar Folkers: ‘Ze zouden het afgelopen vrijdag op halen zie hier het resultaat. Hvc gebeld en melding gemaakt en krijg als antwoord terug dat ze aankomende woensdag komen ophalen terwijl de normale ophaaldag donderdag is en er wordt steeds meer vuilnis bij gestort.’

Reageer op dit onderwerp