Medemblik Actueel.

Foto’s Anja Karsten en Gerard Brakeboer
Concerten

Wervershoof in de ban van zon en muziek tijdens de 5e muzikale wandeling

Schakel nachtmodus in

WERVERSHOOF – Beter kon het niet worden afgelopen zondag tijdens de 5e Muzikale Wandeling in Wervershoof waar men kon genieten van de zon en muziek. Muziek uit 12 tuinen gewoon bij de mensen thuis, genietend van diverse soorten muziek en dan na afloop nog even naborrelen in Het Café van Wervershoof.

Foto’s Anja Karsten en Gerard BrakeboerFoto’s Anja Karsten en Gerard BrakeboerFoto’s Anja Karsten en Gerard BrakeboerFoto’s Anja Karsten en Gerard BrakeboerFoto’s Anja Karsten en Gerard BrakeboerFoto’s Anja Karsten en Gerard BrakeboerFoto’s Anja Karsten en Gerard BrakeboerFoto’s Anja Karsten en Gerard BrakeboerFoto’s Anja Karsten en Gerard BrakeboerFoto’s Anja Karsten en Gerard BrakeboerFoto’s Anja Karsten en Gerard BrakeboerFoto’s Anja Karsten en Gerard Brakeboer

Reageer op dit onderwerp

X