VriendenLoterij spekt bankrekeningen verenigingen Medemblik

MEDEMBLIK – Een mooie opsteker voor veel verenigingen in de gemeente Medemblik. Dankzij hun achterban komen dit jaar vele euro’s exra binnen in de clubkas. Zij steunen hun vereniging door specifiek voor deze club mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas.

VriendenLoterij

Naast de verenigingen in onze regio zijn er in Nederland nog ruim drieduizend clubs en verenigingen die via de VriendenLoterij extra inkomsten genereren voor de clubklas. Dit jaar is er in totaal ruim 4,5 miljoen euro uitgekeerd, 600.000 euro meer dan vorig jaar. Meer clubs en verenigingen sluiten zich aan bij deze manier van fondsenwerving. Daarnaast spelen deelnemers die meespelen met een lot voor hun club steeds langer mee.

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs

Reageren via facebook