Fancy Fair Het Koggeschip Medemblik

MEDEMBLIK –Vrijdag 19 mei is het weer zover. De oudercommissie van PCB Het Koggeschip heeft een fancy fair georganiseerd. De bezoekers van de Fancy Fair kunnen genieten en mee doen met de vele leuke en verschillende activiteiten.

Natuurlijk hopen we op mooi weer want overal in en om de school is wat te doen of te zien. De kinderen kunnen lekker springen op het springkussen, meedoen aan de oud Hollandse spelletjes, broodjes en marshmallows branden boven het vuur.

Binnen in school kunt u komen dansen in de disco, shoppen op onze markt waar hand gemaakte artikelen van de kinderen, maar ook nieuwe artikelen te koop zijn zoals bedrukte kaarsen enz. U kunt struinen op de rommelmarkt of breng een bezoek aan onze beautysalon of doe een leuke fotoshoot.

In een van de klassen kunt u een gokje wagen. Hopelijk heeft u geluk met het raden van het aantal knikkers, prijzen grabbelen in de vrolijke grabbelton of heeft u meer geluk bij de lootjes loterij. Vanaf 16.00 kunt u lootjes kopen en om 17.00 & 19.00 vinden er twee rondes plaatst waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Dit jaar niet alleen geschonken door de ondernemers uit Medemblik, maar ook daarbuiten. De hoofdprijs is de Cobb Pro BBQ met brandbare stenen en een mooi bijpassend picknickkleed T.w.v. €300,- gesponsord door Karsten Travelstore.

Van al het knutselen of shoppen honger gekregen? Geen nood, u kunt altijd wat lekkers halen zoals Hamburger, hotdog of heerlijke Turkse hapjes. Of neem anders lekker te drinken met een stukje verse taart. Voor de kinderen is er een leuke limonade koe.

Opbrengst komt ten goede voor school het precieze doel is nog niet bepaald. De oudercommissie gaat in overleg met het bestuur van school om te kijken wat het beste doel hiervoor is.  

Kortom een fancy fair die je niet mag missen. Komt allen vrijdag 19 mei van 16.00 tot 20.00 uur.

Reageren via facebook