Hauwert in Concert: Dark Rosie

HAUWERT – Vrijdagavond 16 november is de Noord-Hollandse groep Dark Rosie te gast in onze sfeervolle kerk. Met een speelse vlucht liedjes, ondeugend, aangrijpend of brutaal, laten de doorknede muzikanten het publiek snotteren, grinniken en genieten.

In hun tuinhuis aan de Bakkumse kust creëert de groep akoestische liedjes met accordeon, meerstemmige zang, mandoline, gitaar, lapsteel en contrabas. De muziek verhaalt over het leven in diverse klankkleuren. Met een klassieke opmaat, in een Cubaanse cadans, via de Americana naar Edith Piaf… en met een knipoog naar Astor Piazolla, de man van de Argentijnse tango.

Dark Rosie is een graag geziene gast in de kleinere theaters en theaterkerkjes in Noord-Holland en daarbuiten. Met de liedjes uit eigen koker geven de muzikanten u deze avond een kijkje achter de schermen van hun avontuurlijke muzikantenziel.

Dark Rosie bestaat uit de Bakkumse Miranda Zuurbier (zang, accordeon, melodica), de Haarlemmer Vincent Lamers (contrabas), Alkmaarder Mark Minnema (gitaar, steelguitar, mandoline) en de Aalsmeerse gitarist Michel de Wit.

Dark Rosie speelt vrijdag 16 november 2018 om 20.15 uur in de Witte Kerk, Hauwert 95. De kerkdeur is open om 19.45 uur. Toegang: € 12,50 – inclusief kop koffie, thee en pauzedrankje.  Naast kaartverkoop aan de kerkdeur reserveren via: hauwertinconcert@gmail.com. Zie ook www.darkrosie.nl en www.hauwertinconcert.nl

Reageren via facebook