18.4 C
Medemblik
3 juli 2020 19:27
Medemblik Actueel.

Sporting Andijk moet op zoek naar nieuwe trainer.

ANDIJK – Jan Berkhout heeft besloten om na dit seizoen te stoppen als trainer van de zaterdagselectie van Sporting Andijk. Dat maakte hij deze week bekend aan de spelersgroep. Beide partijen zijn in goed overleg uit elkaar gegaan. Berkhout is inmiddels bezig aan zijn vierde seizoen in Andijk, waardoor hij heeft aangegeven na dit voetbaljaar toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Dit blijkt ook uit het feit dat de Wognummer momenteel bezig is met de cursus Trainer-Coach 1 (TC1) en zijn ambities dus verder rijken dan Andijk. Zowel Sporting als Berkhout kunnen terugkijken op vier succesvolle en plezierige jaren van samenwerking, met het kampioenschap in de vierde klasse in het seizoen 2014/2015 als hoogtepunt. Ook de succesvolle ontwikkeling in de derde klasse in het seizoen 2015/2016 en de positieve start in het huidige seizoen zijn hier voorbeelden van.

Beide partijen blijven dan ook gemotiveerd om van dit huidige voetbaljaar een succes te maken, en kijken daar met veel vertrouwen naar uit. De selectie heeft de jaren met Berkhout voor de groep als een mooie en positieve periode beschouwd.

Reageren via facebook