Ons Genoegen Wognum brengt MusicMix: Disney met Brigitte Heitzer

WOGNUM – Muziekvereniging Ons Genoegen uit Wognum komt dit najaar met wervelend muziektheater in Schouwburg Het Park; MusicMix 2017 met Disney klassiekers! In de hoofdrol Brigitte Heitzer, actrice, zangeres en musicalster. Onder andere bekend van ‘Evita’, ‘Miss Saigon’ en ‘Into the Woods’.

Voor de derde keer presenteert ‘Ons Genoegen’ MusicMix. Deze keer zullen zij het publiek verrassen, verwonderen en ontroeren in een totaalbeleving van muziektheater. Een voorstelling met muziek, spel, dans en songs uit Disney klassiekers. Het 50-muzikanten tellende fanfare orkest van Ons Genoegen o.l.v. dirigent Bert Willemsen, de slagwerkgroep o.l.v. instructeur John Overboom en diverse Wognumse talenten staan, samen met Brigitte, garant voor een sprankelende voorstelling op zondag 15 oktober om 15.00 uur in de grote zaal van Schouwburg Het Park in Hoorn.

Disney is actueel

Brigitte Heitzer (Foto: Janey van Ierland)

Gekozen is voor het thema ‘Disney’, want Disney is actueler dan ooit. De muziek is wereldberoemd en geliefd bij kinderen én bij volwassenen. Wie kent niet de songs uit Sneeuwwitje,  Junglebook, Pocahontas of the Lion King? In het jaar dat Disneyland Parijs haar 25ste verjaardag viert, brengt ‘Ons Genoegen’ de mooiste en bekendste Disneymuziek, geweven in een verhaallijn. Het verhaal is geschreven door Tineke van Diepen en bewerkt tot script  door regisseuse Lore Koelemeijer die ook de regie van de voorstelling voor haar rekening neemt.

Kaarten

Wie deze prachtige middagvoorstelling wil bijwonen reserveert alvast zondag 15 oktober in de agenda! Houd voor informatie, over onder andere de kaartverkoop, onze website in de gaten: www.onsgenoegen-wognum.nl

Reageren via facebook